Forside

Vær forsikret inden du står på ski med Salomon rygskjold

Et Salomon rygskjold beskytter din ryg fra smerter, når du kører ski. En påkørsel kan ellers gøre stor skade i høj fart, men ikke med et rygskjold. Tjek udvalget ud her!

OLD BOYS BASKETBALL I RUDERSDAL

Rudersdal Basketball Klub består i øjeblikket af et Old Boys Hold med en bruttotrup på +25. Niveauet svinger fra spillere, der har både senior- og ungdomskampe på CV'et til spillere, som er helt nye til sporten. 


Holdet er både tiltænkt til og rummer begge dele. Formålet med holdet er at skabe et miljø, som bidrager positivt med overskud til alle medlemmers hverdage.


Vi ønskede fra start at skabe et hold, der giver et afbræk i hverdagen og skaber et lokalt netværk omkring sporten, hvor vi træner 1 gang ugentligt og spiller kamp en gang ugentligt. 


Vi arbejder løbende på etablering af systemer til kampene, men holder det på et niveau, hvor alle kan være med og både har lyst til, men også bidrager positivt til holdets udvikling og præstationer.


Vi er nystartede i august 2021, men har indtil videre mødt stor og positiv tilslutning fra lokalområdet og håber på sigt at have medlemmer fra hele kommunen - fra Birkerød til Vedbæk og Nærum til Høsterkøb. 


Kontakt os endeligt for spørgsmål eller skriv, hvis du har lyst til at prøve en træning. Man er også velkommen til at dukke op til træning, træningstider og -steder fremgår af Holdsport modulet her på siden. Det kan være en fordel at skrive på forhånd, hvis der skulle være ændringer i lokation eller tidspunkt.

Kontaktformular

Kontakt klubben via formularen eller direkte på info@rbbk.dk

Aktiviteter

Juni
Tir
25
Physical training Trørødskolen
20:00 - 21:30
Trørødskolen (Basketball court)
Rudersdal Basketball Klub
Tor
27
Basketball practice, location TBA
20:00 - 22:00
Rudersdal Basketball Klub
Juli
Tir
02
Run Kirkeskoven with strength training
20:00 - 21:30
Parking lot by Øverødvej 136, 2840 Holte
Rudersdal Basketball Klub
Tor
04
Basketball practice, location TBA
20:00 - 22:00
Rudersdal Basketball Klub
Tir
09
Trail running (Rude skov)
20:00 - 22:00
Gammel Holtevej 127 (parking lot), 2840 Holte
Rudersdal Basketball Klub